Not known Details About ب کمپلکس و یبوست
Not known Details About ب کمپلکس و یبوست
Blog Article
این عارضه یکی از انواع بیماری های دستگاه گوارش است که در صورت بی توجهی به آن می تواند عوارض متعددی را به همراه آورد، از جمله مهمترین این عوارض، ابتلا به برخی از انواع بیمار های ناحیه ی مقعد است که در اثر افزایش فشار به این ناحیه ایجاد می شود و با درد سایر مشکلات را نیز به همراه خواهد داشت.
دربارهی این محتوا سوالات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
سلام وقت بخیر،من روز دوشنبه صبح با مشکل دلپیچه و اسهال مواجه شدم،و تا صبح اسهال داشتم،بعد از مراجعه به دکتر و خوردن قرص ضد اسهال به تعداد دو بار هر ۱۲ ساعت هیچ گونه بیرون روی نداشتم،یعنی از صبح دوشنبه بعد از اسهال تا الان که چهارشنبه صبح هست هیچ گونه دفع مدفوع نداشتم و دچار دلپیچه شدیدی شدم.حتی دیشب نتونستم بخوابم.لطفا راهنمایی کنید
معمولاً یبوست در مراحل اولیه به توصیههای درمانی رژیم غذایی پر فیبر و مصرف مایعات فراوان جواب داده و کنترل میشود.
در صورت تمایل به شرکت در مسابقه مشخصات خود را وارد کنید:
مصرف غذاهای کم فیبر مانند گوشت، شیر، پنیر و غذاهای فرآوری شده را کاهش دهید.
پاسخ به کاظی عزیز ها با خودتون آزمایش دارید هر چه دارید ببرید
بهتره برای معاینه نزد متخصص گوارش یا جراح عمومی بروید. در حال حاضر سعی کنید با مصرف مایعات و نوشیدن آب از ابتلا به یبوست جلوگیری کنید.
در صورت نیاز به مشاوره، می توانید از مشاوره آنلاین دکتر جاوید ظفری، متخصص اطفال، کمک بگیرید
هستید مشکل یبوست را حل کنید و حتما به پزشک مراجعه کنید. در صورتی که تا زمان مراجعه به پزشک سوزش شدیدی احساس می کنید می توانید به ناحیه عسل بمالید تا کمی التیام یابد و در هنگام دفع سوزش کمتری احساس کنید. همچنین تقریبا ۸ تا ۱۰ لیوان در روز آب بنوشید. مقعد را با دستمال زبر و خشن پاک و یا خشک نکنید برای این کار از دستمال مرطوب مخصوص استفاده نمایید، مثل دستمال مربوط کودکان و دستمال مرطوب بانوان.
برای پیشگیری از یبوست رعایت موارد زیر کمککننده خواهد بود:
بسیاری از آزمونهای تشخیصی میتواند برای ارزیابی یبوست استفاده شود. اغلب بیماران تنها به چند آزمایش اساسی نیاز دارند و آزمونهای تخصصیتر برای افرادی است که یبوست شدید داشته و یا مشکل آنها به درمان پاسخ نمیدهد. تستهای مورد یبوست دکتر شبیر استفاده برای این افراد بدین شرح است:
کمتر غذاهای حاوی فیبر کم مانند غذاهای فرآوری شده و لبنیات و محصولات گوشتی مصرف کنید.
مصرف داروهای ضد درد (مانند کدئین و اکسی کدون)، داروهای ضد افسردگی (مانند آمیتریپتیلین و ایمی پرامین) و داروهای ضد تشنج (مانند فنیتوئین و کاربامازپین)